DENİZLİ / ACIPAYAM - Akalan Dudu Göksal - Alim Özgün Ortaokulu

Mrt

Sıfır Atık projesi kapsamında 7-A,8-A sınıfı öğrencilerimiz kullanılmayan materyallerden kuş yemliği yaptılar. Öğrencilerimiz kış boyu kuşlar için yem koydular. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Nuray AYHAN a teşekkür ederiz.

Ara

Denizli Büyükşehir İtfaiye Eğitim Daire Başkanlığındam gelen itfaiyeciler okulumuzda yangın tahliye ve yangın söndürme eğitimi yaptılar. Öğrencilerimizin ilgiliyle izlediği eğitim ve tatbikat için kurum ve amirlerimize teşekkür ederiz

Ara

Mahallemizin hayırseverlerinden Alim Özgün'ün kayınpederi Fahrettin Cankardaş hayrına ilkokul ve ortaokul öğrencilerine öğle yemeği hayrı yaptı. Allah kabul etsin.

Ara

Öğrencilerimizde geri dönüşüm ve sıfır atık bilinci geliştirme çalışmalarımız sonucunda okulumuz T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi aldı. Belgenin alınmasında emeği geçen öğrenci öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda demokrasi bilincini geliştirmek ve öğrenci temsilcimizi seçmek için öğrenci temsilcisi seçimi yapılmıştır.Seçimlere önce aday öğrenciler belirlenmiş bunlar  İlayda TUTAR, Gülbahar DİNGER ve Zülal KİRİŞ.67 oy ile İlayda TUTAR öğrenci temsilcisi seçilmiştir.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.Görevinde başarılar diliyoruz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyetimizin Kuruluşu yıl dönümü çoşkuyla kutlandı.Programdan sonra aşure dağıtımı yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.