DENİZLİ / ACIPAYAM - Akalan Dudu Göksal - Alim Özgün Ortaokulu

Ock

Okul sağlığı çalışmaları kapsamında öğrencilerimize Yeşilay ve Kızılay Kulübü tarafından sağlıklı beslenme ve obeziteyle mücadele, bağımlılık ve tüberküloz eğitimleri verildi.

Öğrencilerimize doğru beslenme uygulamaları kapsamında Muğla/Dalaman’dan portakal gönderen hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek için biz de varız sloganıyla çalışmalarımız devam edecek.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “GÖNÜL ÇALAB’IN TAHTI” sözlüğünden seçilen en az üç sözcükle anlamlı bir cümle oluşturup afiş hazırlama yarışmamız tüm sınıf kademelerinde uygulanmıştır. Okulumuzun en iyi cümlesi ve afişi belirlenmiştir.

Ock

Denizli Merkezdeki Sınavla öğrenci alan okullara gezi düzenledik.Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Klasik Eser Okumaları Pano Çalışmamız

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda tanıtım panosu hazırladık ve bu ayın konusuyla alakalı olarak Yunus Emre ile ilgili görsel ve şiirlere yer verdik.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

“Bilen Oturur” Etkinliğimiz

Milli Eğitim Bakanlığı

tarafından öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini daha iyi tanımaları, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmaları, buna bağlı olarak da Türkçeyi daha iyi kullanmaları ve düşünce dünyalarını geliştirebilmeleri amacıyla başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında ilk etkinliğimizi yaptık. Tüm sınıflarda öğrencilerimiz ayağa kalktı ve eş anlamlılarını verdiğimiz kelimeleri doğru eşleştiren öğrencilerimiz yerine oturmaya hak kazandı! Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

“Öğretmenler: Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır…” 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruzEmeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda başarısıyla öne geçen öğrencilerimizi ve kütüphanemizden en çok faydalanan öğrencileri ödüllendirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı hatırası olarak Denizli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tedarik edilen Sedir ağaçlarını okul bahçemizde diktik. Yaşasın Cumhuriyet Ağacı ilelebet.

Kas

01.11.2023 tarihinde Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli ve uzmanları tarafından “ An İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimi yapıldı. Bağımlılık yapan maddeler ve mücadele şekli konusunda Veli ve öğretmenlerimiz bilinçlendirildi. Katılım sağlayan ve Eğitim verenlere teşekkür ederiz.

Ekm

“EY YÜKSELEN YENİ NESİL! İSTİKBAL SİZSİNİZ,  CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK SİZSİNİZ.”

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılını coşkuyla, sevgiyle, minnetle kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ata’mızın işaret ettiği gibi yaptıklarımızı yeterli görmeyecek, daha çok çalışacak, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın en bayındır ülkesi haline getirip ilimin ve uygarlık yolunda ışık olmaya devam edeceğiz.

İLELEBET İZİNDEYİZ ATAM, YAŞASIN CUMHURİYET

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yangın ve deprem tatbikatı ve eğitimi okulumuz öğrencilerine verilmiştir. Denizli Büyük Şehir Belediyesine ve İtfaiye personeline teşekkür ederiz.

Nis

Allah'ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı Ramazan ayında gerçekleştirilen oruç ibadetinin bizler için neler ifade ettiğini farklı ağızlardan dile getirdik. Emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice Afşarlı’ya ve 6/A sınıfına çok teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını gerçekleştirdik.